Ipari kijelző

ipari kijelző

Az ipari kijelző jellemző felhasználási területei azok a helyek (pl. termelő létesítmények), ahol sok emberhez kell eljuttatni az információt. A microSYST nagyméretű paneljei mellett, az előlapba építhető kisebb méretű termékeit is kínáljuk.

A termelés legfontosabb prioritása a gyártó üzem folyamatos hibamentes működése. Ha a termelés közbeni leállások észrevétlenek maradnak, hatalmas késésekhez és veszteséghez vezethetnek. Az Andon tábla segítségével a gyártás állapota hatékonyan ellenőrizhető, megjeleníthetők a folyamat kulcsfontosságú adatai, trendjei, hibái, ezáltal jelentősen javulhat a termelékenység. A folyamatellenőrző rendszer elengedhetetlen részei a programozható, sokféle kommunikációs felülettel rendelkező óriás kijelzők.

Kifejezetten az élelmiszer-, gyógyszer-, és vegyipari területre fejlesztették ki azokat a speciális termékeket, amelyek megfelelnek a szükséges szabványoknak. A kijelzőt robusztus rozsdamentes acél házba szerelik, valamint mosószerekkel szemben ellenálló felülettel és elülső képernyővel látják el. Fontos jellemzők továbbá a sima felületek barázdák és nyílások nélkül, a nagy fényű és nagy kontrasztú LED-ek, a magas védettségi osztály, a széles üzemi hőmérséklet-tartomány -20..+50 °C (fűtés vagy szellőzés nélkül).

Típusok


Nehéz üzemi körülmények között is hosszú az élettartamuk és megbízható a működésük.

Ron System Kft.
2040 Budaörs,
Szabadság u. 135.
Elérhetőség
+36 23 428 744
+36 30 640 92 57
info@ronsystem.hu
Nyitvatartás
H-Cs: 8:00 - 16:30
P: 8:00 - 14:00