Pixsys

Pixsys

A Pixsys céget 1990-es évek elején alakították. Központja Olaszországban, Padova közelében található.

Kezdetben folyamatirányításhoz és ipari automatizáláshoz tervezett és gyártott műszereket. A termékkínálat az idő múlásával folyamatosan bővült, és jelenleg táblaműszereket, PID szabályozókat, jelátalakítókat, kommunikációs protokoll átalakítókat, PLC-ket, HMI-ket és Panel PC-ket készít.
A vállalat úgy döntött, hogy a teljes gyártási ciklust házon belül tartja: a hardver- és szoftvertervezéstől az összeszerelésig, saját gyártósorain történő előállítástól a tesztelési és minőségellenőrző rendszerekig, támaszkodva a Lean gyártási kritériumokra és a növekvő digitalizációra.
A termékek tervezésénél a vállalat mottója a rugalmas, felhasználóbarát, nyomon követhető termékek előállítása. A termékválaszték rendkívül rugalmas hardver/szoftver rendszereken alapul, amelyek magukban foglalják a piaci szegmensükben elérhető legsokoldalúbb modelleket. Ezeket olyan programozási eszközökkel segítik, amik egyszerűsítik a beüzemelést és az értékesítés utáni terméktámogatást.
A minőségpolitika mérföldköve a QR-kódos jelölőrendszer, amely biztosítja a termék teljes nyomon követhetőségét egész életciklusa alatt.

Ron System Kft. közel 20 éve látja el a gyártó képviseletét Magyarországon.

Kínálatunk


Egyszerűen paraméterezhető és programozható eszközök segítségével egységes vezérlő, szabályozó rendszer hozható létre.

Ron System Kft.
2040 Budaörs,
Szabadság u. 135.
Elérhetőség
+36 23 428 744
+36 30 640 92 57
info@ronsystem.hu
Nyitvatartás
H-Cs: 8:00 - 16:30
P: 8:00 - 14:00