Hangjelzők, fényjelzők

A hangjelzők, fényjelzők termékkategóriában a SIRENA számos gyártmánya piacvezető, melyek 100%-ban Olaszországban készülnek.

Az ELECTRA készülékcsaládot ipari létesítményekben, közterületeken, villamos szekrényeken és vezérlőpultokon használják. Elektromechanikus és elektronikus szirénák, ipari kürtök, csengők, forgó-, villogó-, villanó-, és folyamatos fények, előlapba építhető világító jelzések, buzzerek tartoznak ebbe a termékcsaládba.
Az MLINE egy új és egyedülálló moduláris koncepció. A többféle alapegységre különféle fény és hangjelzés illeszthető. Ezek a csúcskategóriás eszközök nagy optikai teljesítménnyel, és erős hangkibocsátásal rendelkeznek.
Az AUTOMAX modulosan összeállított jelzőoszlopok különböző kialakításúak és méretűek. Rendkívül sokféleképpen állítható össze.
A FOUR termékcsaláddal a gyártó LED-es készülékeket kínál épületekhez, beléptető rendszerekhez, Pick to Light alkalmazásokhoz, épületgépészeti felhasználásra, kamion parkolókhoz, raktárrendszerekhez.
Az SMFR két vagy háromszínű ipari közlekedési lámpák akár hangjelzéssel kiegészítve is szállíthatók.
A gyártó az 1980-as évek óta van jelen a robbanásbiztos berendezések piacán az EXPRO sorozattal. Ebben a szegmensben a következő készülékek rendelhetők: ipari csengők, elektromechanikus és elektronikus szirénák, többfunkciós SMD LED-es, xenon-os, izzószálas vagy halogén izzós, forgó, állandó és villogó jelzőfények.

Típusok


Nehéz üzemi körülmények között is megbízhatóan működnek ezek a jól látható és hallható, hosszú élettartamú berendezések.

jelzőoszlop
Jelzőoszlop
elektronikus sziréna
Elektronikus sziréna
ipari kürt
Ipari kürt
forgólámpa
Forgólámpa
robbanásbiztos fényjelző
Robbanásbiztos fényjelző
robbanásbiztos hangjelző
Robbanásbiztos hangjelző
buzzer
Buzzer
Ron System Kft.
2040 Budaörs,
Szabadság u. 135.
Elérhetőség
+36 23 428 744
+36 30 640 92 57
info@ronsystem.hu
Nyitvatartás
H-Cs: 8:00 - 16:30
P: 8:00 - 14:00