microSYST

microSYST

A microSYST székhelye Észak-Bajorországban, Németországban található.

A cég jelenleg 2100 m²-es gyártási területen konfigurálja, gyártja és programozza rendszereit az ügyfelek igényei szerint.

1985-ös alapítása óta kiváló minőségű LED kijelző rendszereket fejleszt, gyárt és értékesít. A cég által fejlesztett beltéri és kültéri kijelzők üzembiztonságuk, tartósságuk, csekély energiafelhasználásuk, könnyű programozásuk, és az iparban használatos kommunikációs felületeik miatt népszerűek a felhasználók körében.

Főbb felhasználási területek: autóipar, vegyipar, élelmiszeripar (rozsdamentes házban is rendelhető), ANDON táblák, parkolóházak, kamion terminálok, benzinkutak, tömegközlekedési kijelző táblák, napelem és szélerőmű park energiatermelésének jelzése.

Az ezredforduló környékén a gyártó új termékcsaláddal bővítette kínálatát. A speciális Pick-by-Light rendszerek a megbízható és folyamatosan továbbfejlesztett, modulosan, buszra csatlakoztatható kijelző elemeken alapulnak. A technikailag és esztétikailag kifinomult, valamint személyre szabott eszközök fontos szerepet kaptak a gyártó termékválasztékában. Raktárkezelő rendszereknél és gyártó/szerelőgépeknél jelentősen gyorsítja az alkatrészek összekészítését, csökkenti a tévedésékből származó károkat.

Kínálatunk


Hosszú élettartamú, rendkívül robusztus termékei egyszerűen illeszthetők vezérlő rendszerekhez vagy számítógépes alkalmazásokhoz.

Ron System Kft.
2040 Budaörs,
Szabadság u. 135.
Elérhetőség
+36 23 428 744
+36 30 640 92 57
info@ronsystem.hu
Nyitvatartás
H-Cs: 8:00 - 16:30
P: 8:00 - 14:00