PLC vezérlő

PLC vezérlő

A PLC - programozható logikai vezérlő - egy általános célú eszköz, amely folyamatokat automatizál azáltal, hogy gépek, szerelősorok vezérlését, szabályozását látja el.

Működése a felhasználó által megírt programok alapján történik. Ezek a termékek számos feladatellátására képesek (pl. sorrendi vezérlés-, mozgás- és folyamatszabályozás, kommunikáció különböző készülékek között), valamint adatokat gyűjthetnek a termelésről, gyártásról, az eseményekről, vagy a keletkező hibákról. Különböző eszközöket kezelnek és irányítanak: érzékelőket, ipari kamerákat, scannereket, beavatkozó szerveket, hajtásokat, szabályozókat és robotokat. Adatokat, információkat szolgáltatnak HMI-k, SCADA szoftverek, vállat irányítási rendszerek számára. Távoli eléréssel kezelhetők, programozhatók, lekérdezhetők ezek az eszközök, a világ bármely pontjáról, egyszerűbbé téve a szervizszolgáltatásokat. Komoly aritmetikai feladatokat képesek megoldani. Széleskörű modul választékuk segítségével gyorsan és egyszerűen illeszthetők a technológiához. A rendelhető kommunikácós modulok segítségével terepi buszok kezelésére is alkalmasak.

Gyártók


Az általunk forgalmazott termékek a legkisebb, kompakt eszköztől a redundáns, akár teljes üzemet vezérelni képes rendszerekig terjed.

Ron System Kft.
2040 Budaörs,
Szabadság u. 135.
Elérhetőség
+36 23 428 744
+36 30 640 92 57
info@ronsystem.hu
Nyitvatartás
H-Cs: 8:00 - 16:30
P: 8:00 - 14:00